За нас

ГОЛДИС ФУУДС ЕНД ДРИНКС ООД
ОБЕКТ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СУРОВИ ТЕСТЕНИ ХРАНИ

Фирма „Голдис фуудс енд дринкс”ООД е основана през 1996г и е със седалище гр. Пловдив, ул.”Недялка Щилева”№ 24. Същата развива успешна търговска и производствена дейност. Организацията разполага със собствени производствени сгради и офиси. Фирмата е основана през 1996 г и е специализирана в производство на сурови тестени изделия-кори за баница, замразени баници със сирене, спанак и сирене. До 2009г организацията произвежда хляб заводски тип „Витоша”, а от 2009г стартира производство на кори за баница „Одрински” и „Одринска баница”, които се налагат много бързо на пазара и интереса към тях расте непрекъснато.

Корите за баница се произвеждат по уникална технология, позволяваща да се постигне традиционен вкус и вид на ръчно разточените и изпечени на сач кори за баница. Това заедно с безкомпромисното качество на крайния продукт доведе производството и дистрибуцията на този артикул да се наложи като доминираща дейност на фирмата след 2009г. През годините фирмата реализира постоянен ръст в продажбите и заема стабилно място на пазара. Името „Голдис фуудс енд дринкс”ООД е синоним на коректност , лоялност и идеални партньорски отношения.
Тези наши качества дадоха възможност в момент на световна финансова криза дружеството да реализира постоянен и планиран ръст в продажбите и заемане на все по голям пазарен дял. Разполагаме със собствен транспорт за разнос, изградена дистрибуторска мрежа в България, Германия, Англия, Кипър, Испания.
Нашите цели са непрекъснато да търсим и реализираме позитивни промени, да продължим да проявяваме лоялност и коректност към всички партньори и да обръщаме индивидуално внимание на всеки клиент според потребностите му.
Предвид тенденциите на пазара към днешна дата фирмата разполага с голямо разнообразие на продукти, които са произведени в съответствие с всички изисквания на Българското и Европейско законодателство в областта на безопасността на храните. Фирмата гарантира за качеството на продуктите като упражнява непрекъснат контрол по време на целия процес на производство в съответствие с разработените Добри производствени и хигиенни практики и НАССР.

При проявен интерес от Ваша страна към нашата продукция, ние сме готови за бъдещи срещи, контакти и обсъждане на всички детайли.